Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o
obtenir més informació aquíAccepta
Total: 0,00€

Notícies

Torna
Notícies rellevants del sector de l’educació o sobre l’editorial Castellnou.
18
Mar '20

Activitats per fer a casa amb nens i nenes. Castellnou Edicions

Des de Castellnou volem donar un cop de mà a les famílies que teniu criatures a casa. Sabem que crear un horari de rutines diàries no és fàcil, però cal fer-ho perquè així aquest temps d'estar tancats a casa el passareu millor, i les vostres criatures tindran experiències positives que repercutiran en el seu benestar i creixement personal i social.

D'entre aquestes tasques diàries és important dedicar temps a la lectura. Des de casa podem viure mil i una aventures gràcies als llibres!

Us oferim de forma gratuïta un seguit d'activitats relacionades amb la lectura dels llibres de la col·lecció Primeres Pàgines. Les podeu descarregar i imprimir lliurement.

Desitgem que passeu bones estones cada dia amb els vostres nens i nenes i la Vaca Taca, El núvol Ot, i tots els altres personatges!

Activitats disponibles

Lletra de pal

El Tinet va a veure avi

Lletra lligada

Per xarxes socials també estem proposant diverses activitats per fer en família (lectures, receptes, activitats lúdiques...), no t'ho perdis i segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram! Ens trobaràs com a @castellnoued