Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o
obtenir més informació aquíAccepta
Total: 0,00€

Castellnou Edicions és una editorial especialitzada en llibres de text i literatura infantil i juvenil en català

Castellnou Edicions

L’editorial Castellnou va ser fundada a Barcelona l’any 1994 per professionals del sector educatiu.

Encara que inicialment va començar essent una editorial de llibres de text per a l'ensenyament secundari, ben aviat va ampliar i diversificar la seva oferta. Va eixamplar el seu catàleg fins a Primària i Batxillerat, i també fins a cobrir tot l'ensenyament d'adults.

L’any 2009, l'editorial Castellnou va inaugurar encara una nova divisió de producte, dedicada aquesta vegada a la publicació de literatura infantil i juvenil en català per a l'àmbit escolar.

Avui dia, doncs, podem dir que l’empresa ha creat un catàleg de llibres de text, de material complementari i de llibres de lectura per a la major part d'àrees de l’ensenyament i per a tots els cicles i etapes.

Les novetats de Castellnou Edicions

A continuació us presentem les darreres novetats de l’editorial Castellnou. Hi podreu trobar els nous llibres de text, les novetats de literatura infantil i juvenil en català, i també tots els materials educatius complementaris.

Notícies

En aquest apartat podreu trobar-hi notícies rellevants sobre educació o sobre Castellnou Edicions.
  • Donem un nou impuls al català!

    Des de Castellnou fa més de vint-i-cinc anys que treballem per facilitar eines potents per a l’aprenentatge del català, atractives i rigoroses, i això és i continua essent per a nosaltres tot un repte.

  • Els Quaderns d’estiu de Castellnou

    Els quaderns d’estiu, aquest any en especial, constitueixen una bona eina per repassar i consolidar els aspectes clau del curs escolar. Des de Castellnou et recomanem la nostra col·lecció de quaderns de vacances. Segueix llegint!