Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o
obtenir més informació aquíAccepta
Total: 0,00€

Notícies

Torna
Notícies rellevants del sector de l’educació o sobre l’editorial Castellnou.
02
Set '19

Inici de curs 2019-2020

Et deixem amb l’enllaç a la pàgina oficial del Gencat perquè puguis veure tota la informació sobre aquest inici del curs 2019-2020.

El dia 12 de setembre té inici el nou curs escolar, i podrem veure diverses expressions en les cares de l’alumnat. Alguns estaran feliços de tornar a veure els companys que fa tants dies que no veuen; altres somriuran amb nerviosisme, doncs comencen una nova etapa escolar o, inclús, comencen en un nou centre educatiu; els que més miraran la porta d’entrada a la seva escola o institut amb avorriment, amb nostàlgia per deixar enrere els dies assolellats de les vacances, encara que estan a punt de viure una nova etapa emocionant de les seves vides.

Com cada inici de curs escolar, des de Castellnou volem oferir a tots els mestres, professors i a l’equip docent en general material de qualitat per treballar a l’aula les diferents matèries. Treballem dia rere dia per poder produir material actualitzat, fet per professionals de les diferents àrees de l’ensenyament.

Per això volem convidar-te a donar un cop d’ull al nostre web, on trobaràs el material necessari per iniciar el nou curs escolar amb bon peu. Tenim material educatiu per a totes les etapes!

 

 

També tenim una amplia oferta de lectures didàctiques perquè les treballis a l’aula junt amb els teus alumnes. Hi trobaràs llibres de coneixements diversos, com per exemple els de la col·lecció Si jo fos, amb la qual les nenes i nens aprendran curiositats sobre els animals salvatges, enriquiran el seu vocabulari i es descobriran a si mateixos. També podràs treballar els clàssics de la literatura universal amb la col·lecció Kalafat, per als alumnes de cicle superior de primària o de l’ESO. Cada una de les obres de la col·lecció segueix les directrius de la Lectura Fàcil!

Si ets professor de batxillerat, no oblidis donar un cop d’ull a les lectures de Castellnou que entren aquest any com a prescriptives! Fes-ho aquí.

A més de procurar crear material adient per a les teves classes, volem donar-te un cop de mà i facilitar la teva tasca. És per això que els nostres llibres de text van acompanyats de recursos que et seran de molta ajuda (guies didàctiques, programacions...).

Només ens queda desitjar-te un bon inici de curs. Ah!, i si vols estar al corrent de totes les nostres novetats, presentacions, formacions... subscriu-te al nostre butlletí!

 

Prepara’t per al inici del curs escolar 2019-2020!