Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o
obtenir més informació aquíAccepta
Total: 0,00€

Notícies

Torna
Notícies rellevants del sector de l’educació o sobre l’editorial Castellnou.
04
Des '19

Lectures infantils per al Nadal

Llibres infantils per al Nadal 2019 

 

En aquesta nova entrada del bloc volem presentar-te la nostra selecció de llibres infantils per al Nadal 2019Perquè aquest Nadal també pots regalar llibres als més petits de la casa! Tal com diu aquest article del Punt Araés molt important que l’hàbit lector es fomenti a casa a través de les lectures per a nenes i nens i a través de l’exemple dels adults. 

 

Llibres infantils per al Nadal 

 

Per a nenes i nens de més de 2 anys  

 

La col·lecció Si jo fos és una sèrie de llibres de no ficció escrita per Ana Galán, i combina les il·lustracions de Mariana Nemitz amb les fotografies reals de les cries dels animalsEstà adreçada a nenes i nens de més de 2 anys, i l’objectiu és que es descobreixin a si mateixos a l’hora que també descobreixen... els animals salvatges! 

 

A més per a la temàtica, recomanem aquests llibres infantils per al Nadal perquè conviden al petit a participar al llarg de la lectura (lectura activa) i inclou informació científica d'interès per als adults que els acompanyen.  

 
Si jo fos un flamenc ISBN: 978-84-17406-77-6 Si 
jo fos un panda ISBN: 978-84-17406-78-3 

 

Per a nenes i nens de més de 4 anys 

 

La col·lecció Toni i Tina fomenta la intel·ligència emocional entre els més petits. A partir de les històries que viuen el Toni i la Tina, dos conillets molt amics, les nenes i nens aprendran a identificar les diferents emocionals i com gestionar-les. Cada un dels títols se centra en una emoció diferent 

mésaquesta col·lecció forma part de la nostra selecció de llibres infantils per al Nadal perquè inclou un apartat final amb recomanacions i consells per als adults 

 

Una tempesta de por ISBN: 978-84-15206-64-4 
El Toni té por de les tempestesquins llamps i quins tronsQuina por! Sort que la Tina el calmarà i li farà veure que no ha de tenir por.  

 

Quina ràbia de joc ISBN: 978-84-15206-65-1 
La Tina ha perdut al dominó i s’enfada moltíssim. Al Toni no li agrada gens ni mica el que ha fet, i s’empesca una de molt bona perquè la Tina no ho torni a fer 

 
La gelosia ve i se’n va ISBN: 978-84-15206-73-6 
És Nadal i la tia Tona convida a la família i als amics a casa. La Tina canta molt i molt bé, i al Toni no se li dona tan bé com a ella, cosa que el fa estar molest. Sort que la tia Tona descobreix el que el Toni sap fer millor que ningú: explicar acudits. La tia els hi demana que preparin un petit espectacle per a tots els seus convidats.  

 
Fora vergonya! ISBN: 978-84-15206-82-8 
El senyor Nàpius està preparant l’obra de l’escola, i hi convida a la Tina i al Toni perquè hi participin. Al Toni li fa molta vergonyaCom la superarà? 

 

Per a nens i nenes de més de 9 anys 

Per seguir amb la nostra selecció de llibres infantils per al Nadal volem presentar-te la col·lecció L’Esquirol Poruc, que tracta les pors més freqüents amb un humor atrevit. Una sèrie perfecta per a tota la família! 

 

L’Esquirol Poruc de nit ISBN: 978-84-15206-10-1 
El Poruc no dorm maipodria ser massa perillós! I si li apareixen dracs o monstres pigallatsPerò no dormir té conseqüències terribles, com per exemple l’esgotament total.  

 
L’Esquirol Poruc i la festa d’aniversari ISBN: 978-84-17406-75-2 
És l’aniversari del Porucperò a ell no li agrada celebrar-ho amb ningú... Tot podria anar malament! Al final, peròdecideix convidar-hi a algú molt especial, i comença a organitzar al detall tota la celebracióPerò... oh, no! Res surt com ell esperava! 

 

Encara que el següent títol no és un dels nostres llibres infantils per al Nadal, no ens oblidem de tu. I és que el Nadal també és per a aquells adults obsessionats en què tot surti PERFECTE. Et recorda a algú?  
Per a ellsl’Esquirol Poruc ha preparat un manual de supervivència del Nadal: 


L’Esquirol Poruc es prepara per al Nadal ISBN: 978-84-17406-49-3 
En aquest manual podràs trobar consells i recomanacions del Poruc perquè superis tots els entrebancs nadalencs! Des de com decorar la casa fins a comprar el regal per aquella persona que, diguem-neés molt peculiar! 

 

fins aquí la nostra selecció de llibres infantils per al Nadal. Esperem que aquests llibres t’agradin tant com a nosaltres