Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o
obtenir més informació aquíAccepta
Total: 0,00€

Avís legal

Dades del Responsable

Identitat del Responsable: DIDACTA PLUS S.L.

Nom comercial: Castellnou

NIF/CIF: B67126607

Direcció: Muntaner, 231, 2n 1ª B. 08021, Barcelona (Barcelona)

Correu electrònic:info@castellnouedicions.com

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el tom 46219, llibre 1276, foli 51, full 513269, el 03-12-2017

En aquest espai, l’usuari podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

Castellnou (DIDACTA PLUS S.L.), com a responsable d’aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plena garantia i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i l’ús de les dades personals dels nostres usuaris.

A aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril de 2016 relativa a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com a la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Condicions generals d’ús

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent-hi l’accés) de les pàgines de la web, integrants al lloc web de Castellnou incloent els continguts i serveis a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web https://www.castellnouedicions.com (“usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents en cada moment del portal https://www.castellnouedicions.com.

Dades personals que recaptem i com ho fem

Llegir la Política de Privacitat.

Compromisos i obligacions dels usuaris

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb Castellnou. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites o lesives o que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Pel que fa als continguts d’aquesta web es prohibeix:

La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, a no ser que compti amb l’autorització dels legítims titulars;

Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars;

La seva utilització per a finalitats comercials o publicitàries.

En la seva utilització de la web https://www.castellnouedicions.com, l’usuari es compromet a no tenir cap conducta que pugui danyar la imatge, els interessos i els drets de Castellnou o de tercers o que pugui danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal https://www.castellnouedicions.com o que impedeixi, de qualsevol forma, la normal utilització de la web.

Tanmateix, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són totalment fiables i que, per tant, https://www.castellnouedicions.com no pot garantir la inexistència de malware o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests, encara que posem tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Mesures de seguretat

Les dades personals comunicades per l’usuari a Castellnou poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, de les quals la seva titularitat correspon en exclusiva a DIDACTA PLUS S.L., assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda a les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

Plataforma de resolució de conflictes

Posem també a disposició dels usuaris la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drets de propietat intel·lectual i industrial

En virtut de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa en la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Castellnou. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Castellnou.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contingut sense caràcter exhaustiu el text, software, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), podcasts, fotografies, material audiovisual i gràfic, està protegit per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals als quals Espanya és part, i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en la web, haurà de notificar aquesta circumstància a Castellnou indicant:

Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l’interessat.

Senyalitzar els continguts protegits pels drets de la propietat intel·lectual i la seva ubicació en la web l’acreditació dels drets de la propietat intel·lectual senyalitzats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Exclusió de garanties i responsable

DIDACTA PLUS S.L. (Castellnou) no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que pogués ser causa de:

La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts;

L’existència de malware, programes maliciosos o lesius en els continguts;

L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;

La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per a tercers i posats a disposició dels usuaris en el lloc web.

El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Legislació i fur aplicable

Amb caràcter general les relacions entre els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, es troben sotmeses a la legislació d’Espanya i als jutjats i tribunals de Barcelona.

Contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal https://www.castellnouedicions.com, per favor escriu a info@castellnouedicions.com.

L’avís legal ha estat actualitzat per última vegada el 18-06-2018.